Wat is Aromazorgmassage?

In een aromazorgmassage worden tastzin en reukzin gecombineerd. Deze combinatie verlevendigt het aanraken en ontspannen en maakt dit tot een bewuste ervaring. Welgekozen etherische oliën helpen bij het afstemmen. Ze verdiepen en verlengen ook het effect van de ontvangen massage. Wat ook kan helpen bij het ontspannen, is de geur van massageolie. Oliën met ingrediënten als lavendel en kamille werken rustgevend. Een aromamassage wordt meestal in een volledige lichaamsmassage gegeven maar kan ook als deelmassage. Een volledige lichaamsmassage duurt minstens 75' ( 60' massage + intakegesprek 15’)  maar kan ook 90' ( 75' massage + intakegesprek 15') tot 105' ( 90' massage + 15' intake).

De Waarde van Deelmassages

Hoofd, handen en voeten zijn uiteinden van het lichaam. Via de reflexzones en via de aromatische bereidingen bereikt men het hele lichaam en ervaart de ontvanger fysieke ontspanning, emotionele geborgenheid en vaak ook pijnvermindering. Dit zijn waardevolle ervaringen van contact in nabijheid. Ook enkele energetische behandelingen op de kledij behoren tot de mogelijkheid. Deze worden dan uitgevoerd zonder het gebruik van olie, wel met het inzetten van begeleidende etherische olie. Zij brengen snel en effectief rust.

 Aroma lichaamsmassage:

  • Volledig lichaam 

Mogelijkheden Aroma deelmassages:

  • Aroma-Handmassage ( 30')
  • Aroma-Voetmassage met vooraf voetbad ( 30')
  • Aroma-Hoofdmassage ( 30')
  • Aroma-Beenmassage ( 30')
  • Aroma- Rugmassage ( 30')
  • In combinatie met energetische behandelingen op de kledij 

Voorzie bij elke massage een intakegesprek van maximum 15'

Voor Wie?

Voor iedereen die zich aangesproken voelt en zichzelf wil  verwennen , wil ont-spannen, ont-haasten of een dierbare plezier wil doen. Is ook geschikt voor ouderen, chronisch zieken, in de palliatieve zorgverlening, na een kankerbehandeling (zorgmassage), in de zorg voor personen met dementie, …