Wat is aroma - relaxatiemassage?

Tijdens een aromamassage worden tastzin en reukzin gecombineerd. Deze combinatie verlevendigt het aanraken en ontspannen en maakt dit tot een bewuste ervaring. Welgekozen etherische oliën helpen bij het afstemmen. Ze verdiepen en verlengen ook het effect van de ontvangen massage. Wat ook kan helpen bij het ontspannen, is de geur van massageolie. Oliën met ingrediënten als lavendel en kamille werken rustgevend. Een relaxerende aromamassage wordt meestal in een volledige lichaamsmassage gegeven maar kan ook als deelmassage. Een totaalbeleving met volledige aroma lichaamsmassage duurt 90'  Voor een volledige aroma lichaamsmassage met aangezicht en hoofd inbegrepen duurt 120' 

Deelmassages

Hoofd, handen en voeten zijn uiteinden van het lichaam. Via de reflexzones en via de aromatische bereidingen bereikt men het hele lichaam en ervaart de ontvanger fysieke ontspanning, emotionele geborgenheid en vaak ook pijnvermindering. Dit zijn waardevolle ervaringen van contact in nabijheid.  Zij brengen snel en effectief rust.

Aroma lichaamsmassage:

  • Volledig lichaam 

Aroma deelmassages zijn mogelijk:

  • Handen en voorarmen (30')
  • Voeten en onderbenen (30')
  • Hoofd en aangezicht (30')
  • Volledige beenmassage (40')
  • Rugmassage (30')

Voor Wie?

Elke vrouw die nood heeft aan ontspanning, me-time en aangewezen bij burn-out,  chronische pijnklachten, fibromyalgie, artrose, reuma, CVS, ... of als geschenk voor een dierbare.

Op zorgzame aanraking staat geen leeftijd. Ook senioren zijn welkom. Mijn volledig zorgaanbod is gericht op vrouwen.