Reactie plaatsen

Reacties

Myriam
2 jaar geleden

Mijn partner en ik komen al jaren bij Julie voor massage. Daarna zijn we telkens heerlijk ontspannen en als herboren. En mijn moeder (89), die vorige week voor het eerst een zorgmassage kreeg, als verjaardagscadeau, heeft er enorm van genoten. Hartelijk bedankt Julie, voor jouw liefdevolle aandacht en zachte en respectvolle zorg.

Norbert Poelman
2 jaar geleden

Na het overlijden van mijn mama 7 maanden geleden, na een 7 jaar lange harde strijd tegen kanker, wou ik mijn papa eens verrassen met een zorgmassage, iets waar mijn mama helaas nooit meer is aan toegekomen.
Toen ik via de vzw zorgmassage te weten ben gekomen dat er in Melle ook een mogelijkheid was tot zorgmassage, bij Julie, heb ik voor mijn papa meteen een afspraak gemaakt. Mijn papa, 84 jaar oud trouwens, is nog nooit in zijn leven gemasseerd geweest, heeft altijd zelf heel veel gegeven en gezorgd voor anderen, dus was het toch even spannend hoe hij erop zou reageren. We zijn intussen 2 sessies verder en de derde staat ingepland!! Door de hartelijke, warme ontvangst met de brede glimlach, het ontspannen kader, de empathie, het perfecte aanvoelen, de zachte manier van communicatie was het ijs snel gebroken en voelde mijn papa zich er meteen thuis en totaal ontspannen. Toen ik hem kwam halen na afloop van de eerste behandeling was hij helemaal relaxed, de spanningen in zijn nek en de tintelingen en onrust in zijn benen voelde hij tijdens de behandeling “zo wegvloeien via zijn benen”. De dagen erna heb ik hem nergens meer horen over klagen, het verschil voor en na was heel erg duidelijk.
Het duurde dan ook niet lang voordat hij me vroeg om een vervolgmassage te boeken. De tweede sessie was nog intenser en deed hem opnieuw enorm veel deugd. Gevolg is dat ik nu elke maand een massage mag inboeken voor hem. In naam van mijn papa dus, dankjewel Julie voor de liefdevolle zorgende massage, dank om mijn papa te hebben leren kennis maken met de liefde en zorg die hij altijd al verdiende. We kunnen het iedereen van harte aanraden…
Marnix en Norbert Poelman

Morue Étienne
2 jaar geleden

C’était un moment hors du temps. J’ai vraiment beaucoup apprécié cette recentrage personnel.

Monique Wathelet
2 jaar geleden

Super relaxant. Une vraie découverte. Je n'avais jamais ressenti de telles sensations.

Ines
2 jaar geleden

Julie hielp me destijds dmv creatieve therapie.Dankzij haar begeleiding sta ik waar ik nu sta. Dank je wel, lieve Julie!