“Ik laat mijn verwachtingen los en sta mezelf toe om gewoon te Zijn”- Rumi

Als warme, creatieve en enthousiaste persoon met een achtergrond in Plastische Kunsten en Toegepaste Grafische Wetenschappen heb ik een unieke combinatie van kennis en vaardigheden ontwikkeld. Na jaren in de bedrijfswereld te hebben gewerkt, bleef mijn interesse in menselijke ontwikkeling sterk, wat me naar vele opleidingen en workshops leidde.

In 2008, na een vierjarige opleiding tot Creatief Therapeut, startte ik mijn eigen praktijk in energetische aanraking, massage en lichaamswerk en bewegingstherapie.

In 2010 werd ik voor het eerst moeder. Als alleenstaande ouder en hoogsensitieve persoon combineerde ik mijn werk als coördinator in het Brusselse onderwijs met mijn zelfstandige praktijk en verdere opleidingen. Mijn lichaam gaf meerdere keren signalen van overbelasting, wat uiteindelijk leidde tot meerdere burn-outs.

Naast Creatieve Therapie specialiseerde ik me verder in holistische massagetechnieken, zoals zorgmassage en aromatherapie.

In 2023 kreeg ik de diagnose van een chronische ziekte, wat mijn leven ingrijpend veranderde

Zoals Rumi zei: "Als alles stil is, begint zelfs de stilte te spreken."

Deze ziekte dwong me dichter bij mijn diepste authenticiteit te komen en bewuster te leven. Waar ik eerder vanuit handelen zocht naar mijn essentie, doe ik dat nu vanuit voelen.

Ik wil andere vrouwen inspireren om verbinding te maken met hun essentie en hun diepste verlangens en behoeften te voelen. Via aanraking en geuren wil ik de kracht van zachtheid en mildheid laten ervaren en de diepere betekenis van zelfzorg in rust en veiligheid overbrengen, op weg naar heling en balans.

Ik wil andere vrouwen inspireren, tools aanreiken om meer verbinding te maken met hun diepste verlangens en behoeften, terug naar hun Essentie. Via aanraking, geuren en kleuren wil ik de kracht van zachtheid laten ervaren via Authentieke Zelfzorg, op weg naar heling en balans.

Ik werk vanuit een holistische visie. Dit houdt in dat alles onderdeel is van een groter geheel, waarin alles met elkaar is verbonden. Een holistische visie staat dus voor het zien van samenhang zowel op lichamelijk, gedragsmatig, emotioneel, relationeel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau.